Om Silje

Silje Omdalen Eriksen

Jeg er daglig leder av Numedal og Hallingdal Osteopati som ble startet opp i 2013. Hos numedal og Hallingdal Osteopati kan både dyr og mennesker få behandling.

Helse har alltid vært en lidenskap og spesielt manuell medisin. Min vei til Osteopatien startet med at jeg hadde lyst til og jobbe med dyr, jeg er i grunden utdannet Agronom. Etter Agronom utdannelsen begynnte jeg på SSHH, Skandinavisk skole innen Holistisk Hesteterapi, hvor vi lærte litt om alt innen alternativ behandling på Hest, det var da jeg først kom borti Osteopatien, og fant ut at dette vil jeg lære meg, etter 2 år på SSHH gikk ferden videre til Stockholm hvor jeg begynte på Stockholm College of Osteopathic Medicine, en 5 årig Osteopati skole, der ble jeg uteksaminert i mai 2013 som Osteopat DO.

2014 tok jeg Naturmedisinsk Grunnutdannelse ved Tunsberg Medisinske Skole.

2015 etterutdannet jeg meg som DyreOsteopat hos Stuart McGregor

 

 

 

 

 

Hest har alltid vært min lidenskap, derfor valgte jeg og begynne på SSHH, Skandinavisk skole innen Holistisk Hesteterapi. Det var da jeg kom borti Osteopati, og fant ut at dette vil jeg lære meg, etter 2 år på SSHH gikk ferden videre til Stockholm hvor jeg begynte på Stockholm College of Osteopathic Medicine, en 5 årig Osteopati skole, der ble jeg uteksaminert i mai 2013. Jeg har også gått på hovslagerskolen i Fredrikstad og ble utdannet til NHS hovslager i 2010

Jeg så hvor viktig det var å ha et helhetlig syn når jeg jobbet med hester, bena deres er like viktig som resten av kroppen.