Om Silje

Silje Omdalen Eriksen

Jeg er daglig leder av Numedal og Hallingdal Osteopati som ble startet opp i 2013. Hos Numedal og Hallingdal Osteopati kan både dyr og mennesker få behandling.

Helse har alltid vært en lidenskap og spesielt manuell medisin. Min vei til Osteopatien startet med at jeg hadde lyst til og jobbe med dyr, jeg er i grunden utdannet Agronom. Etter Agronom utdannelsen begynnte jeg på SSHH, Skandinavisk skole innen Holistisk Hesteterapi, hvor vi lærte litt om alt innen alternativ behandling på Hest, det var da jeg først kom borti Osteopatien, og fant ut at dette vil jeg lære meg, etter 2 år på SSHH gikk ferden videre til Stockholm hvor jeg begynte på Stockholm College of Osteopathic Medicine, en 5 årig Osteopati skole, der ble jeg uteksaminert i mai 2013 som Osteopat DO.

2014 tok jeg Naturmedisinsk Grunnutdannelse ved Tunsberg Medisinske Skole.

2015 etterutdannet jeg meg som DyreOsteopat hos Stuart McGregor

2017/2018 utdannet jeg meg til rehabiliterings-terapaut hos ReDog i Sverige, og holder på å bygge opp en praksis rundt mer spesifikk rehabilitering på hund.

Hest har alltid vært min lidenskap, derfor valgte jeg å begynne på SSHH, Skandinavisk skole innen Holistisk Hesteterapi. Det var da jeg kom borti Osteopati, og fant ut at dette vil jeg lære meg. Etter 2 år på SSHH gikk ferden videre til Stockholm hvor jeg begynte på Stockholm College of Osteopathic Medicine, en 5 årig Osteopati skole. Jeg ble uteksaminert i mai 2013. Jeg har også gått på hovslagerskolen i Fredrikstad og ble utdannet til NHS hovslager i 2010, da jeg så viktigheten av å kunne se helheten når jeg behandlet hester. Beina deres er like viktige som resten av kroppen når man skal behandle de.

I dag jobber jeg med både mennesker og dyr, jeg har kontor på både Geilo og Rødberg, hvor folk kan få behandling.
Jeg tar imot hunder hjemme og jeg kan også reise til 4-beinte pasienter. Rehabilitering